Gå på bio i Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia i SolnaI mitten av november var det äntligen dags för Nordens största galleria att slå upp portarna: Mall of Scandinavia. Gallerian, som du hittar i Solna strax utanför huvudstaden, rymmer 100 000 kvadratmeter av butiksyta och fler än 230 butiker. Dessutom, och kanske det som är mest intressant har gallerian en Imax-biograf, någonting som endast funnits på Cosmonova tidigare. Dessutom finns det i biografen hela 15 salonger med plats för totalt 1860 personer, och det är en mäktig upplevelse att besöka biografen.

”Vi tror på biografens framtid och vill också erbjuda både ett brett filmutbud och också möjligheten att se en film på lite olika sätt med en upplevelse som passar för alla”, säger Maria Skoglund, vd på SF bio i ett pressmeddelande.

Mycket folk under invigningen

Under invigningen var det fullt med folk, så många att det inte ens gick att släppa in alla. Expressen rapporterade om invigningen och skriver att: 

Invigningen av jättegallerian Mall Of Scandinavia i Solna i kväll skapade enorma bilköer i området. Köerna började redan inne i centrala Stockholm. Det var även stopp vid entréerna – och lång väntan på att få att komma in.

Som tur är har strömningarna avtagit nu så du som vill handla i gallerian kan utan problem ta dig in under öppettiderna. 

Vi rekommenderar verkligen dig som inte bor i Stockholm att åka hit för att besöka den storslagna gallerian, både för lite shopping, ett restaurangbesök och för att gå på bio. Biografen är storslagen, olik någonting SF tidigare har presenterat. Dessutom är det enkelt att hitta närliggande hotell till ett bra pris, bäst är det om du letar hotell på https://www.stockholmshotell.com/. Var dock försiktig under ditt besök, häromdagen rapporterades om ficktjuvar på galleran. Bäst är det om du lämnar värdesaker hemma och har din plånbok och mobil i en stängd väska eller ficka.