Hur tar du hand om din smarta telefon?

 

  • iPhone
  • HTC
  • Samsung
  • Sony
  • ZTE
  • Motorola
  • LG

Ja, som ni ser så finns det många olika företag som säljer sjysta mobiltelefoner, och bakom varje företag så finns det en mängd olika modeller som sitter på otroligt många bra funktioner. Men hur tar du hand om den? Din fantastiska telefon som ger en sådan obegränsad kärlek. Och visst, det handlar inte bara om din smartphone utan det gäller även att ha bra tillbehör till samsung surfplatta och andra paddor. Men dem räknas in i denna text. För vad det i grund och botten handlar om är att du ska förstå hur viktigt det är att ta hand om sina saker om man vill att kommunikationen ska fungera så bra som möjligt.

Från telefonens synvinkel

Vi kan ofta läsa om hur människor känner sig och hur de beter sig när det kommer till sina telefoner. Så for man får chansen åker dem upp och vi matas med hur mycket tid vi spenderar att blicka ner i dem. Men vad händer om vi skulle vända på perspektivet: om vi såg allt utifrån telefonen. Skulle det förändra vårt sätt att se på våra mobiler.

Om du vore en telefon

Det första du får se på morgonen är din ägares sura blick för att du väckt hen. Hen är inte det minsta tacksam. För det blir du slängd i sängen och får ligga kvar där tills det är dags att gå, då slängs du ner i väskan och kanske landar på en vass nyckel som skadar din blanka skärm. För det hör du skrik. På väg till jobbet fingras det konstant på dig då det ska kollas Instagram, mail, spelas spel och kolla lite mer på Instagram. Inte nån gång kommer det en blick som säger att man kanske borde tvätta och torka av telefonen. Senare under dagen när du är, liksom din ägare, helt slutkörd så hör du ytterligare suckar och en lång klagovisa på att du saknar batterier och att du läcker som en trasig kanna. Att det är något fel på dig. Men egentligen är det bara fel på ägare som inte tar hand om dig. Tänk bara om du fick ett skönt skal att ligga i och att få ladda klart under natten. Då skulle du vara pigg och glad och din ägare skulle vara gladare.